but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

De Wild-Piano's pianoshow


Een dueling pianoshow op uw locatie, met de beste live muziek en entertainment.

Wild-Pianoshow-Andy-pointing

Of het nu voor een intieme bruiloft is, een pianobar gig,
of een groots optreden in een mega feesttent

De Wild Pianos pianoshow maken er een ècht feest van!
Wild-Pianoshow-Berry-pointing

Twee grote witte pianovleugels, twee showbeesten die geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen... dan heb je de "Wild Pianos".
Een supergezellige pianoshow met muziek voor iedereen, van jong tot oud.


Meezingen, Dansen, Feesten

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van onze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, ... als het publiek maar meezingt! Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag. Onze slogan? Meezingen, Meestampen, Meefeesten. (Sing, dance, party!)

Door onze kwaliteiten (lees: het hoge feestgehalte) die wij op het podium leveren, worden wij met grote regelmaat geboekt in combinatie met Nederlands bekendste artiesten. Zo hebben de Wild Pianos het podium gedeeld met o.a. Gerard Joling, Ben Saunders, Belle Perez, Rob van Daal en vele anderen.

De show heeft altijd dezelfde twee pianisten. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is de sleutel van ons succes. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat als vanzelf. Dat kan ook niet anders, want ze maken hun hele leven lang al samen muziek. En die onderlinge ervaring en samenspel is ongeëvenaard bij iedere andere pianoshow.

Dueling piano's concept

De pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes mag aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, ... mits er door het publiek meegezongen wordt!  Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

verzoek-aanvragen-pianoshowVerzoekkaartjes worden door ons uitgedeeld.

Onze laatste belevenissen

  • Optreden voor Texaco Oil Breda

    Ditmaal mochten wij onze show opzetten voor het personeel van Texaco Oil in Breda op een prachtige locatie overigens! De Korenmolen in Breda. Er werd gekozen voor een sjieke uitstraling en daarbij wilde ze graag het glinsterende sterrendoek als achtergrond...

  • Wild Pianos bij TopTrouwen.nl

    Sinds kort wordt de Wild Pianos Show ook gepresenteerd op de website: TopTrouwen.nl .  Help ons met een recensie en steun gelijk een goed doel! Lees snel verder...

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+