Podium indeling Wild Pianos

De pianosvleugels hebben een behoorlijk formaat, 2,10 meter lang en 1,6 meter breed. Daar hebben wij bewust voor gekozen!  Wij zijn van mening dat er echt iets moet staan op het podium. Geen kleine meubeltjes, maar realsize formaat vleugels. Als voordeel heeft dit, dat er daadwerkelijk een gave show op het podium staat. Een nadeel is, dat optredens op een kleine podium vaak niet mogelijk is voor onze pianoshow.

Bij kleinere groepen kiest men vaak voor een V-opstelling (zie onder). Wanneer er minder dan 100 personen publiek is, kan het zelfs zonder podium. Dit is erg gezellig en intiem. Iedereen mag rond de piano's komen staan, om zo lekker mee te zingen. Wanneer er meer dan 60 personen zijn, is een podium niet verplicht maar wel wenselijk.

Ook gebeurt het wel eens, dat onze pianoshow 'in het midden' van de tent of zaal wordt geplaatst. In dat geval is natuurlijk de V-opstelling een geweldige keuze omdat het publiek de show van alle kanten kan bekijken.

Bij 'grotere' optredens zoals bedrijfsfeesten, grote evenementen, feesttent- en plein evenementen, en grotere aantallen publiek wordt er altijd over een breedte van 6 meter opgesteld. Op deze manier is het visuele plaatje compleet, maar, de pianisten kunnen contact hebben met het publiek. Wanneer er een een feesttent bijvoorbeeld gekozen zou worden voor een V-opstelling, dan zijn de pianisten verborgen achter de piano's en kunnen ze haast geen contact met het publiek hebben.

Breedte opstelling 6 meter

podium indeling-6x3 meter

 

V-Opstelling pianoshow

podium indeling 5x4

 

Voor meer informatie over het podium verwijzen wij graag naar onze FAQ "Podium nodig?".

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+