but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

WildPianoz Concert showpakket!

pianoshow_250x188U wilt uw gasten verwennen en ze iets bijzonders aanbieden?

De Wild Pianoz Concert pianoshow is het antwoord. Een volledig concert pakket.

Inclusief de twee diamantwitte pianovleugels, de pianisten/entertainers, pauzemuziek, podium en professioneel licht en geluid. Wij nemen u qua show en techniek werkelijk alles uit handen.

Het optreden
Twee zangers/entertainers/pianisten op twee diamantwitte pianovleugels.

 • Een avondvullend piano act optreden van 3 x 45 minuten of 4 x 45 minuten.
 • Tussendoor kunnen wij zorgen voor passende pauze muziek.

Podium
Ten eerste wordt er door ons een podium geplaatst van 6 x 3 meter (hoogte 40cm of 60cm). Voorzien van tapijttegels, een nette afrokking en een trap.

 • Achter het podium komt een zwart decordoek met allemaal glinsterende sterretjes (led-lampjes) van 6 meter bij 3,5 meter hoog.

Show Verlichting
Wij hebben diamantwitte pianovleugels. Omdat deze glinsterend wit zijn, kunnen die spectaculair verlicht worden. Geschikt voor een evenement in stijl, maar ook voor het knalfeest in een feesttent.

 • Er wordt showeffect verlichting geplaatst op diverse strategische punten, zodat er op het podium een kleurrijk en bewegend geheel ontstaat door deze showverlichting. Deze spots kunnen bewegen, diverse kleuren geven, en ook nog diverse patronen weergeven.
 • Voor op het podium worden pixeltracks geplaatst. Dit zijn verlichtingsbalken die voor op het podium komen te liggen. Ze kunnen de piano’s aan de voorkant in alle denkbare kleuren uitlichten!
 • Aan de zijkanten, en aan de achterzijde worden kleurspots geplaatst die het gehele podium in elke gewenste kleur kunnen zetten.
 • Inclusief een licht-mengtafel plus bediening.

Geluid
Geen concert en feest zonder goed geluid! Daarom word er een professionele geluidset gebruikt met een vermogen van 2 x 6000 watt. Geschikt tot plusminus 800 personen.

 • Inclusief een professionele geluidstechnicus.

Logistiek en personeel
Voor deze concert show is er uiteraard veel materiaal nodig. Per optreden komen er twee kleine trucks/bestelbussen. Het vervoer is tot 100 km enkele reis vanaf Roosendaal inbegrepen. Daarna volgt een meerprijs van € 1,00 per extra verreden km.

 • Inclusief twee roadies om het materiaal op- en af te bouwen.
 • Tevens is er de gehele concert tijd een geluids- / lichttechnicus aanwezig om het technische gedeelte in goede banen te leiden.

Onze laatste belevenissen

 • Optreden voor Texaco Oil Breda

  Ditmaal mochten wij onze show opzetten voor het personeel van Texaco Oil in Breda op een prachtige locatie overigens! De Korenmolen in Breda. Er werd gekozen voor een sjieke uitstraling en daarbij wilde ze graag het glinsterende sterrendoek als achtergrond...

 • Wild Pianos bij TopTrouwen.nl

  Sinds kort wordt de Wild Pianos Show ook gepresenteerd op de website: TopTrouwen.nl .  Help ons met een recensie en steun gelijk een goed doel! Lees snel verder...

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+