but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianoshow tot 200 personen

Piano-act_640x427

Speciaal voor de kleinere gezelschappen bieden wij een zeer betaalbare pianoshow aan. De muziek en entertainment blijft uiteraard zoals deze ook gebracht wordt bij de grote concert showformat. Echter qua geluid en licht wordt alles teruggebracht naar setup die beter geschikt is voor kleinere groepen. Zo is het aantal gasten op een bruiloft bijvoorbeeld zelden boven de 200 personen.

Omdat wij nu geen zeer uitgebreide licht- en geluidinstallaties gebruiken met onze pianoshow in deze opstelling, kunnen wij een goedkope pianoshow op uw evenement of feest aanbieden. Let wel... de gezelligheid blijft! Vaak is de pianoshow dan zelfs nog leuker omdat wij dichter bij het publiek kunnen zijn!

Inhoud van dit showpakket

 • Een pianoshow met 2 diamant witte pianovleugels
 • 2 zangers/pianisten/entertainers
 • Standaard pianoshow podiumverlichting (2 x 4 par-spots + 2 stagelights)
 • A-set geluid, geschikt tot 200 personen.
 • Inclusief reiskosten tot 100 km enkele reis vanaf Roosendaal

Heeft u grotere groepen dan 200 personen, dan berekenen wij een meerprijs omdat er dan grotere geluidssets gebruikt moeten gaan worden. Neem even contact met ons op om de juiste prijs te laten berekenen.

Onze laatste belevenissen

 • Optreden voor Texaco Oil Breda

  Ditmaal mochten wij onze show opzetten voor het personeel van Texaco Oil in Breda op een prachtige locatie overigens! De Korenmolen in Breda. Er werd gekozen voor een sjieke uitstraling en daarbij wilde ze graag het glinsterende sterrendoek als achtergrond...

 • Wild Pianos bij TopTrouwen.nl

  Sinds kort wordt de Wild Pianos Show ook gepresenteerd op de website: TopTrouwen.nl .  Help ons met een recensie en steun gelijk een goed doel! Lees snel verder...

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+