but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

2 Piano's, maar ze klinken als volledig orkest

De piano's zijn beide voorzien van een elektronisch systeem waardoor het pianogeluid wordt aangevuld met een drumstel, basgitarist, gitaren, trompetten, ... enzovoort. Ondanks dat er maar 'twee' pianisten zijn, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat op te treden! Dus inclusief drummer, gitarist en saxofonist en dergelijke.

Hierdoor kunnen wij met de pianoshow een volledig "orkest" neerzetten tegen een zeer concurrerende prijs! Er zijn immers maar 2 muzikanten, waardoor de prijs gunstig kan blijven.

Let wel, alles wordt nog steeds live gespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Als ze willen kunnen zij midden in een lied overschakelen naar een ander lied, zodat er direct ingespeeld kan worden op gebeurtenissen in het publiek. Zo blijft deze pianoshow dynamisch, en blijft het 'live' orkest karakter behouden. Laat u verbazen over wat onze pianisten aan meeslepende muziek kunnen laten horen. Het klinkt werkelijk als een volledig orkest/band!

Onze laatste belevenissen

  • Optreden voor Texaco Oil Breda

    Ditmaal mochten wij onze show opzetten voor het personeel van Texaco Oil in Breda op een prachtige locatie overigens! De Korenmolen in Breda. Er werd gekozen voor een sjieke uitstraling en daarbij wilde ze graag het glinsterende sterrendoek als achtergrond...

  • Wild Pianos bij TopTrouwen.nl

    Sinds kort wordt de Wild Pianos Show ook gepresenteerd op de website: TopTrouwen.nl .  Help ons met een recensie en steun gelijk een goed doel! Lees snel verder...

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+