10 augustus - Maltacamp 2014 Harskamp

logo-maltacamp2014-1

maltacamp-2014-2-wild-pianoshowBij aankomst bleek al snel dat de organisatie op en top geregeld was en werden wij vanuit de ingang begeleid door één van de vrijwilligers richting de feesttent. We hadden nog geluk, want op het moment dat we begonnen met het uitladen van de bus, begon het knetterhard te spoelen! Voordeel was in deze dat we de bus bijna IN de tent konden zetten zodat we onze spullen droog naar binnen konden rijden. Hulp werd van alle kanten aangeboden en al heel snel stonden onze piano's er weer prachtig bij. Aangevuld door de mooie lichtshow en geluidsset die al aanwezig waren.

De tent liep vanaf acht uur al zo'n beetje vol, en om half negen begonnen wij met onze show. Al vanaf de eerst gespeelde noot zat de stemming er al goed in! Wat hebben ze gedansen, gesprongen en meegelald! Heerlijk! Omdat het een internationaal gezelschap was probeerden wij zoveel mogelijk muziek te kiezen die bij iedereen wel bekend was en ook de babbeltjes tussen de liedjes door deden wij Engels- en Duitstalig. En natuurlijk ook hét kampnummer "Happy" van Pharell Williams nog een aantal keer gespeelt!

Het publiek wist niet van ophouden, en dat motiveert ons enkel maar om ook door te gaan!

Omstreeks half één, zagen wij dat een gedeelte van het publiek al richting de slaapzalen vertrok omdat ze de dag erna ook nog een drukke agenda hebben. Maar de organisatie kwam al snel melden dat de verzorgers zo snel mogelijk terug zouden komen als de mensen verzorgt en wel op bed zouden liggen.

Een klein half uurtje later liep de tent weer vol en hebben we tot in de kleine uurtjes nog lekker doorgestampt en konden de verzorgers zich helemaal laten gaan!
Dit was voor ons weer een ervaring, waar we met plezier naar terug kijken! Als mensen zo kunnen genieten van ons optreden weet je weer waar je het voor doet!

Namens de Wild Pianos Show willen wij dan ook de organisatie, de gasten en de verzorgers hartelijk danken dat wij hiervan deel mochten uitmaken!

 

maltacamp-2014-piano-act

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+