Optreden in Fijnaart - 26-8-2012

pianoshow-250812-fijnaart_9Tijdens de voorbereidingen werd het idee geopperd om het podium voor de pianoshow zover mogelijk in het midden van de tent te plaatsen, zodat iedereen in het publiek een goed uitzicht heeft op de show. Hiervoor moest wel het één en ander gebeuren. Niet alleen moest er een geschikt podium komen, maar ook de verlichting- en geluidinstallaties moesten daarop aangepast worden.

 

Toen wij op de dag van het optreden arriveerden voor de opbouw, was het gelijk al duidelijk, ... dit wordt gaaf! Het podium stond inderdaad in het midden van de grote feesttent, met daarom heen een grote vierkante truss-stellage met lichteffecten. Het midden podium was door middel van een catwalk verbonden aan het hoofdpodium. We werden goed ontvangen met een gezellig praatje en natuurlijk een brabants kopje koffie.

Na de opbouw hebben we een uitgebreide soundcheck gedaan. In een feesttent moet je daar toch wat extra aandacht aan besteden vanwege de 'rare' akoustiek van de tent. Maareh... wauw! Dat klinkt lekker :) (Met grote dank aan de geluidsbedrijven Ohmms&Watts uit Roosendaal en BSM uit Moerdijk. Thumbs up!)

En dan begint het hè. Vanaf 21:00 uur beginnen. Langzaamaan druppelen de mensen naar binnen. Zoals wij altijd zeggen; het wordt pas druk en gezellig als het donker wordt. En dat was hier ook zeker het geval. Bij schemering zat de tent goed vol.

We hadden door de hele tent onze verzoekkaartjes neergelegd. Nou... dat hebben we geweten... met stapels tegelijk kwamen de verzoekjes binnen bij ons. Van hazes tot Whinehouse, van de woonboot tot Tina Turner, echt van alles. Tja, en dan kun je al snel verwachten dat het los gaat :)

pianoshow-250812-fijnaart_11En als je dan het lied "Sex met die Kale" speelt, dan moet er gewoon iemand uit het publiek gehaald worden... vinden wij... ;)
Op elke piano stond er dan ook al snel een kerel met een glimmend hoofd te dansen!

Tussendoor waren er ook nog gastoptredens van Wesley Klein en Tim Douwsma. Oh ja, maak ik nog de stomme fout om Tim Douwsma aan te kondigen als Wesley... oeps! Sorry Tim. Ik dacht echt dat Wesley als eerste kwam, maar dat was mijn fout. Ik kon ook niet echt zien wie er achter het podium klaar stond.

Wij vonden het een superleuk optreden. En gezien de goede recensie in het BrabantNieuwsblad/De Stem waren er meer die zo dachten. Er zijn nu al geruchten dat wij volgend jaar weer daar zullen staan. We wachten met spanning af.

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+