Pianoshow bij Stadscafe de Ontmoeting Oss

De mensen van stadscafe de Ontmoeting in Oss hadden ons zien optreden, en ze waren bijzonder enthousiast over onze pianoshow. Het duurde dan ook niet lang voordat we bij hun cafe mochten optreden. Direct bij binnenkomst waren wij enthousiast over de locatie. Dìt is nou een perfecte plek voor een pianoshow. Een ruim cafe met een interieur wat geschikt is voor zowel jong als oud, goed zicht op de piano's en voorzien van een goede geluidset.

De Ontmoeting in Oss kwam rustig aan 'los'

cafe-de-ontmoeting-oss-pianoshowZe hadden goed reclame gemaakt en wij, en het personeel, waren benieuwd of Oss klaar is voor een pianoshow in een cafe. Eerlijk gezegd begon het vrij rustig, maar in de loop van de avond werd het gezellig druk. Het had nog iets drukker gemogen, maar vanwege een evenement in de buurt waren er groepen uit de klantenkring van de Ontmoeting, die naar dat evenement waren gegaan. Gelukkig werd in het wel steeds drukker, en, het was echt een gezellige boel.

De verzoekjes kwamen van alle kanten binnen, en het feestgehalte werd steeds losser. We konden enigsinds merken dat het publiek even 'de kat uit de boom' keek. "Hoe gaan die twee pianisten ons vermaken??" Nou, het duurde niet lang voordat het publiek razend enthousiast aan het meedansen en meezingen waren. Wat een leuke locatie is cafe de Ontmoeting in Oss!!

Pianoshow in Oss Try - out

Nadat we moe maar zeer voldaan alles weer opgeruimd hadden bleek toch wel dat de eigenaren erg enthousiast waren. Dit piano optreden was een try-out om te zien of het dueling piano's concept aan zou kunnen slaan in Oss. Nou, ... ze waren overtuigd :) De pianoshow zoals die van de Wild-Pianoz zijn supergaaf in een cafe, en het is een vernieuwende manier om het publiek iets nieuws te bieden met een hoog entertainment gehalte.

Toen de vraag kwam of wij er voor open zouden staan, om dit op regelmatige basis (zaterdagen) te gaan doen in Oss, vonden wij dat het beste compliment wat ze ons konden geven. Maar in de praktijk was dat toch wel lastig. Onze agenda is (gelukkig!) dermate goed gevuld dat het voor ons heel erg lastig is om met regelmaat op de zaterdagen te kunnen optreden. Gelukkig hebben ze na enig zoeken een andere pianoshow bij buro Evenses kunnen vinden die wel de ruimte en mogelijkheden had om elke zaterdag te kunnen vullen met een pianoshow. De Wild Pianoz wensen het publiek, de collega pianisten en uiteraard cafe de Ontmoeting in Oss héél veel plezier en succes. Zie hier de pianoshow in Oss data's. Wil je ons zien rammelen op onze vleugels? Check dan onze openbare optredens.

Wij zijn trots :)

Wij zijn wel bijzonder trots dat wij de aanjager zijn geweest voor het dueling pianos concept in Oss. Een pianoshow zoals het onze, is een geweldig leuk concept voor zowel jong als oud. En dat geldt gelukkig ook in Oss!  Leuk detail is dat zij ook onze 'Z' van pianoz (livepianoz) hebben overgenomen om aan te geven dat het niet altijd een wild feest hoeft te zijn, maar dat het ook in een 'lounge'-sfeer een erg leuke show is.

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+