but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

but-info-kerstSpeciaal voor de sfeervolle decembermaand: De Kerstpianos.
Onze witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook perfect inzetbaar zijn tijdens high-class evenementen.

but-privefeest-bruiloftUw bruiloftsfeest wordt pas echt bijzonder met een optreden van de Wild Pianos pianoshow. Onze witte pianovleugels stralen al gelijk een exclusiviteit uit die past bij een huwelijk. En uw gasten worden ook bijzonder verrast, ... geen DJ of een bandje, maar een spetterende pianoshow met entertainment, live-muziek, en zang van de beste professionele kwaliteit.

but-privefeest-verjaardagUw verjaardag of jubileumfeest wordt pas echt bijzonder met het piano-entertainment van de Wild Pianos pianoshow. Exlusief, stijlvol, en toch een geweldig feest. Zo wordt uw verjaardagsfeest of jubileumfeest ècht een feestdag. Zeker met het bereiken van de mijlpalen zoals 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar Sarah of Abraham, 60 jaar... de Wild Pianos geven uw feestdag die extra dimensie wat uw dag nòg specialer maakt.

but-business-eventDe Wild Pianos is een piano-entertainment act met allure. De witte, full-size pianovleugels stralen de exclusiviteit uit welke past bij een opening, receptie, bedrijfspresentatie of een beurspresentatie. Dit wordt aangevuld met sfeervolle LED verlichting op het podium, en een zwarte sterren decordoek wat zorgt voor een exclusieve en nette uitstraling.

but-personeelsfeestMaak van uw personeelsfeest een feestavond om nooit meer te vergeten. Wanneer u de Wild Pianos pianoshow uitnodigt dan weet u zeker dat u een exclusieve show van professioneel niveau krijgt, waar men nog lang over zal napraten. De beste live-muziek en een perfecte ambiance.

 

but personeelsfeest comedyEen feestavond om nooit meer te vergeten. Laat je verrassen door deze eigentijdse Comedy Live Show gebracht door de Wild Pianos en 2 stand-up comedians met elk hun eigen discipline. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden.   Hilarisch en live muziek!

 

but-openbaar-piratenfeestDenk aan de inmiddels welbekende dueling pianoshows.
Denk aan de Toppers.
Denk aan de Mega Piraten Feesten.

En denk dan aan... De Piano Piraten!

but-openbaar-feesttentDe Wild Pianos pianoshow is een toffe en gezellige entertainment act voor een feesttent. Met live muziek wat geschikt is voor alle leeftijdsgroepen, leuk podium entertainment en het geheel ziet er ook nog eens gaaf uit. Twee van die witte piano's op het podium met energieke pianisten/zangers, aangevuld met een passend decor. 

 

but-openbaar-pleinfeestDe Wild Pianos pianoshow is een geweldig uitnodigende piano-act op een evenement op een plein of openlucht optreden. Op een pleinfeest is meestal een zeer gevarieerd publiek aanwezig. Het moet daarom gezellig worden voor opa en oma, voor de 30 plussers, als de aanwezige jeugd.

 

but-openbaar-pianobarAlle gasten van uw café of pianobar rondom de piano's, meelallend en zingend met de nieuwste top-40 hits. Of de sterke klassiekers uit de 70's, 80's en 90's. En dan ook zeker niet te vergeten; de beste Nederlandstalige meezingers. De zangers en pianisten van de Wild Pianos show zorgen voor een muzikale avond entertainment van hoog niveau waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+