but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Piano entertainment op uw Company Event

business-eventDe Wild Pianos is een piano-entertainment act met allure. De witte, full-size pianovleugels stralen de exclusiviteit uit welke past bij een opening, receptie, bedrijfspresentatie of een beurspresentatie. Dit wordt aangevuld met sfeervolle LED verlichting op het podium, en een zwarte sterren decordoek wat zorgt voor een exclusieve en nette uitstraling.

Onze pianisten zijn uitermate geschikt om uw bedrijfsevent vorm te geven. Ze hebben een professionele houding en weten zich als geen ander aan te passen aan uw wensen. Dit kan variëren van een stijlvolle receptie met aangename luistermuziek, tot een knallend personeelsfeest. Laat ons weten wat uw wensen zijn; de Wild Pianos pianoshow zorgt voor de (muzikale) invulling.

Het enige wat u niet van ons kunt verwachten is klassieke pianomuziek. Die muziekgenre zit helaas niet in ons repertoire.

Een receptie, opening of productpresentatie?

Dit is natuurlijk formeel.  De muziekkeuze wordt hier op aangepast met wat algemene- of achtergrond muziek.  Makkelijk in het gehoor liggend, en eventueel dansbaar.  De Wild Pianos pianisten blijven netjes in stijl op de achtergrond. Gewoonweg een heerlijke, onbezorgde opluistering van uw event. Volumes worden op een aangenaam luisterniveau gezet!

Entertainment voor een beurs?

beurs-entertainmentOnze pianoshow is een unieke blikvanger. Zo begeleiden wij graag uw beurspresentatie naar uw wensen. Onze pianisten 'lokken' uw prospects graag naar uw beursstand.

Maar ook om de beurs in zijn geheel op te vrolijken, kunt u denken aan de Wild Pianos op een hoofdpodium. Wellicht in de nabijheid van een terras. Zo houdt u uw beursbezoekers onder het genot van een drankje, hapje en entertainment langer op de beurs!

 

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+