but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianoshow op uw personeelsfeest

but-personeelsfeestMaak van uw personeelsfeest een feestavond om nooit meer te vergeten. Wanneer u de Wild Pianos pianoshow uitnodigt dan weet u zeker dat u een exclusieve show van professioneel niveau krijgt, waar men nog lang over zal napraten. De beste live-muziek en een perfecte ambiance.

De grote kracht van onze show is, dat wij de vaak 'statische' personeelsfeesten open kunnen breken. Wij proberen iedereen bij het feest te betrekken, en vooral een ons-kent-ons gevoel te creëeren. Juist omdat men zelf ook verzoekjes kan indienen via onze verzoekkaartjes, is er weinig afstand tussen onze showpianisten en het publiek. Zo wordt er een bijzondere sfeer neergezet met muziek die iedereen aanspreekt.

Het informele karakter van onze pianoshow zorgt ervoor dat men al snel staat mee te zingen om de piano's. Men kan zelf liedjes aanvragen, gezellig rond de piano's staan, meezingen en meedansen...  Juist vanwege deze 'open' sfeer zullen de collega's al snel met elkaar plezier maken, wat natuurlijk de collegialiteit in het bedrijf ten goede komt. Met grote regelmaat krijgen wij te horen: "Jullie kregen echt iedereen op de vloer, dat is nog nooit iemand gelukt! Bij ons dansen ze normaal nooit?!"

De start van onze pianoshow

Er zijn twee mogelijkheden om onze show te starten tijdens uw personeelsuitje:

Ten eerste zouden wij kunnen beginnen met easy-listening muziek tijdens de aanvang van de avond. Wij beginnen dan rustig, en vragen nog geen aandacht. De gasten arriveren, en kunnen bijkletsen en socializen. In de loop van de tijd zullen wij steeds meer aandacht gaan vragen, en de muziekkeuze aanpassen zodat wij steeds meer de aandacht van het publiek krijgen. Dit bouwen wij dan in de loop van avond uit tot een spetterend feest. Er is dus een opbouw van het entertainment en de muziek. Ideaal voor de 'inloop' van de avond, maar ook zeer geschikt wanneer uw personeelsavond start met een diner, of bijvoorbeeld zakelijk getinte toespraken van de directie en management.

De tweede manier van starten is, dat wij op een vastgesteld tijdstip starten als 'artiest van de avond'. Onze muziekkeuze is dan zodanig dat het publiek direct wordt uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en te feesten. Geen softe opbouw, maar direct een geweldig knalfeest als wij starten. De Wild Pianos pianoshow slogan is niet voor niets: Sing - Dance - Party!

High class of juist casual?

Onze witte pianovleugels lenen zich bijzonder goed voor de zogenoemde 'high class' events. Het ziet er bijzonder representabel uit. Wij beschikken over een zwart theaterdoek met witte lichtjes als achterdecor, aangevuld met gekleurde LED lampen om de podium in elk gewenste kleur uit te lichten, wat het visuele plaatje helemaal compleet maakt. Natuurlijk zijn onze pianisten gepast gekleed.

Of juist casual? De grote kracht en dynamiek van de pianoshow is het informele karakter. Natuurlijk is op het podium alles tot in de puntjes verzorgd, maar de uitstraling is anders. Er wordt een ander decordoek gebruikt, de kleding van de pianisten is informeler, en vaak zal deze setting zich meer uitnodigen tot een informeler feest zonder al te veel etiquette. Dat bevordert juist de onderlinge banden tussen uw personeelsleden.

Uw wensen, een themashow, of draaiboek?

Vaak krijgen wij te maken met een strak schema/draaiboek tijdens (vooral de grote) personeelsfeesten. Geen zorgen... wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Wij denken graag met u mee. Het kan ook zijn dat u een bepaald thema in gedachten heeft? Momenteel worden wij vaak geboekt in combinatie met een Viva Las Vegas thema, of een Glitter & Glamour thema. Uw wensen, ... onze muzikale oplossingen! U zult merken dat wij bijzonder flexibel zijn.

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+