but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Piano-act op het plein

but-openbaar-pleinfeestDe Wild Pianos pianoshow is een geweldig uitnodigende piano-act op een evenement op een plein of openlucht optreden. Op een pleinfeest is meestal een zeer gevarieerd publiek aanwezig. Het moet daarom gezellig worden voor opa en oma, voor de 30 plussers, als de aanwezige jeugd.

 

Pianoshow in Feesttent

but-openbaar-feesttentDe Wild Pianos pianoshow is een toffe en gezellige entertainment act voor een feesttent. Met live muziek wat geschikt is voor alle leeftijdsgroepen, leuk podium entertainment en het geheel ziet er ook nog eens gaaf uit. Twee van die witte piano's op het podium met energieke pianisten/zangers, aangevuld met een passend decor. 

 

Pianobar / Café

but-openbaar-pianobarAlle gasten van uw café of pianobar rondom de piano's, meelallend en zingend met de nieuwste top-40 hits. Of de sterke klassiekers uit de 70's, 80's en 90's. En dan ook zeker niet te vergeten; de beste Nederlandstalige meezingers. De zangers en pianisten van de Wild Pianos show zorgen voor een muzikale avond entertainment van hoog niveau waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Piano Piraten

but-openbaar-piratenfeestDenk aan de inmiddels welbekende dueling pianoshows.
Denk aan de Toppers.
Denk aan de Mega Piraten Feesten.

En denk dan aan... De Piano Piraten!

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+