but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianoshow in Feesttent

but-openbaar-feesttentDe Wild Pianos pianoshow is een toffe en gezellige entertainment act voor een feesttent. Met live muziek wat geschikt is voor alle leeftijdsgroepen, leuk podium entertainment en het geheel ziet er ook nog eens gaaf uit. Twee van die witte piano's op het podium met energieke pianisten/zangers, aangevuld met een passend decor.

Publiek wat nog niet helemaal bekend is met het fenomeen "dueling pianoshow" staan ietwat verbaast te kijken. Moeten twee van die piano's ons de hele avond gaan vermaken?? Wat spelen ze dan? Klassiek of zo?? Nou... ben benieuwd...

En juist die houding inspireert ons, om de feesttent helemaal op z'n kop te zetten! Door de muziekkeuze laten we werkelijk iedereen meezingen, meedansen en meefeesten. Niet voor niets is de slogan van de Wild Pianos -> sing-dance-party! Uw publiek laten we genieten en een heerlijk avondje uit met entertainment en muziek van het bovenste niveau.

Repertoire pianoshow in een tent

De repertoire keuze is bij ons nooit een vaststaande lijst. Tijdens elk lied bepalen we telkens weer, wat het meest geschikte volgende lied wordt. Door de samenwerking tussen de twee pianisten (broers van elkaar) zal er nagenoeg geen stilte vallen tussen de liedjes door. Deze manier van repertoire kiezen zorgt er voor dat wij perfect inspelen op de wensen van het publiek.

Ons doel is om er een geweldig meezing feest van te maken. Met bekende liedjes van nu (zoals Avicii) maar ook van toen (Hazes). Werkelijk bijna alle muziekgenres kunnen voorbij komen. Disco, Rock, Top40, Rock & Roll, Nederlandstalig, enzovoorts enzovoorts.

Manier van optreden

Ondanks dat de pianoshow normaal gesproken een erg interactieve show is, o.a. door het gebruik van onze verzoekkaartjes, moet de show in een feesttent wel een bepaalde snelheid vasthouden. Niet teveel praten tussen de liedjes door, maar juist zo min mogelijk stiltes laten vallen tussen de liedjes. De mensen moeten in beweging blijven. De muziek moet doorgaan.

Belangrijk vinden wij; Entertainen, een hoog meezing en/of meedans gehalte, en een muziekkeuze zodat de tent 'in beweging' komt. De muziekkeuze kan zeer varieren, maar altijd kijken we naar het publiek om de best passende liedjes te kiezen voor dat moment. De ene keer is dat Rock muziek, de andere keer een lied van Hazes.

Wij zullen tijdens de optredens in een feesttent minder aandacht besteden aan de verzoekkaartjes. We aanvaarden de verzoekkaartjes wel, maar we zullen er minder aandacht aan besteden dan tijdens de 'kleinere & intiemere' optredens. In een feesttent vinden wij het belangrijker dat de liedjes elkaar zeer snel opvolgen. Wij houden wel rekening met de verzoekjes op de kaartjes, want juist dat geeft ons een goede indicatie over wat het publiek van ons verwacht. We zullen de verzoekjes dan verwerken tijdens onze speelsets.

Als laatste houden wij ook rekening met de sfeer in de feesttent. Gaat het publiek teveel uit z'n dak, waarbij de veiligheid in het geding komt, dan zullen wij de muziekkeuze tijdelijk even terugbrengen naar rustige meezingers zoals bijvoorbeeld "Brabant" van Guus Meeuwis. Andersom geldt dat natuurlijk ook; gaan de mensen lekker meedoen, dan zullen wij het tempo steeds verder opvoeren om de mensen helemaal uit hun dak te laten gaan. Wij bepalen a-la-minute wat het volgende liedje wordt en dus zijn wij niet afhankelijk van vaste setlijsten.

Bekende artiesten in de feesttent

De Wild Pianos pianoshow wordt regelmatig geboekt in combinatie met 'bekende artiesten'. Dat maakt de feestavond in de tent helemaal compleet! Zo hebben wij onder andere het podium al mogen delen met: Gerard Joling, Ben Saunders, Belle Perez, Rob van Daal, Leona Filippo (#voiceofholland), Dirk Meeldijk en vele anderen.

De Wild Pianos pianoshow maken er een ècht feest van!

 

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+