but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Piano-act op het plein

but-openbaar-pleinfeestDe Wild Pianos pianoshow is een geweldige uitnodigende piano-act op een evenement op een plein of openlucht optreden. Met live muziek wat geschikt is voor alle leeftijdsgroepen. Anders dan in een feesttent, waar voornamelijk specifieke doelgroepen komen, is er op een pleinfeest meestal een zeer gevarieerd publiek aanwezig. Het moet daarom gezellig worden voor iedereen! Zowel voor opa en oma, voor de 30 plussers, als de aanwezige jeugd.

Alleen al het feit dat er twee piano's op het podium staan met de tekst "Wild Piano" op de zijkanten van de pianovleugels, met daarachter een uitnodigend decor laat menigeen al vol verwachting afwachten, over wat er staat te gebeuren.

Door de muziekkeuze laten we werkelijk iedereen meezingen, meedansen en meefeesten. Daarbij houden rekening met het aanwezige publiek en passen wij ons reperoire zoveel mogelijk aan, zodat uw publiek kan genieten van entertainment en muziek van het bovenste niveau.  Niet voor niets is de slogan van de Wild Pianos -> sing-dance-party!

Repertoire pianoshow op een pleinfeest

De repertoire keuze is bij ons nooit een vaststaande lijst. Tijdens elk lied bepalen we telkens weer, wat het meest geschikte volgende lied wordt. Door de samenwerking tussen de twee pianisten (broers van elkaar) zal er nagenoeg geen stilte vallen tussen de liedjes door. Deze manier van repertoire kiezen zorgt er voor dat wij perfect inspelen op de wensen van het publiek.

Ons doel is om er een geweldig meezing feest van te maken. Met bekende liedjes van nu (zoals Avicii) maar ook van toen (Hazes). Werkelijk bijna alle muziekgenres kunnen voorbij komen. Disco, Rock, Top40, Rock & Roll, Nederlandstalig, enzovoorts enzovoorts.

Manier van optreden

Ondanks dat de pianoshow normaal gesproken een erg interactieve show is, o.a. door het gebruik van onze verzoekkaartjes, moet de show tijdens een groot evenement wel een bepaalde snelheid vasthouden. Niet teveel praten tussen de liedjes door, maar juist zo min mogelijk stiltes laten vallen tussen de liedjes. De mensen moeten in beweging blijven. De muziek moet doorgaan.

Anders dan in een feesttent, waar voornamelijk specifieke doelgroepen komen, is er op een pleinfeest meestal een zeer gevarieerd publiek aanwezig. Het moet daarom gezellig worden voor iedereen! Zowel voor opa en oma, voor de 30 plussers, als de aanwezige jeugd. Nog meer dan in een feesttent houden wij rekening met de aanwezige 'leeftijden' en zal de muziekkeuze werkelijke alle kanten op gaan om zo iedereen te kunnen vermaken.

Waarbij in een feesttent best wel een behoorlijk geluidsvolume gebruikt kan worden, is dat op een pleinfeest niet persé nodig. Op een pleinfeest gaat het vaak om het vermaak van het aanwezige publiek. Dat is toch weer net een andere insteek dan 'de tent op z'n kop zetten' in een feesttent.

Belangrijk vinden wij tijdens een pleinfeest optreden; Leuk entertainen (geschikt voor alle soorten publiek! Dus geen schunnigheid.), een hoog meezing- en meedans gehalte, en een muziekkeuze die zeer varieert zodat jong en oud geboeid blijven. Zoals altijd kijken wij naar het publiek om de best passende liedjes te kiezen voor dat moment. De ene keer is dat rockmuziek, de andere keer een lied van Hazes. Maar ook een foxtrot van Django Wagner of een lekkere inhaakwals zoals de Woonboot zouden kunnen passeren.

Wij zullen tijdens de optredens op een plein minder (of zelfs geen) aandacht kunnen besteden aan de verzoekkaartjes. We aanvaarden de verzoekkaartjes wel, maar we zullen er minder aandacht aan kunnen besteden dan tijdens de 'kleinere & intiemere' optredens. Wij vinden het op een pleinfeest belangrijker dat de liedjes elkaar zeer snel opvolgen. Wij houden wel rekening met de verzoekjes op de kaartjes, want juist dàt geeft ons een goede indicatie over wat het publiek van ons verwacht. Maar de verzoekkaartjes zullen niet de boventoon voeren.

Bekende artiesten op het plein

De Wild Pianos pianoshow wordt regelmatig geboekt in combinatie met 'bekende artiesten'. Dat maakt het evenement helemaal compleet! Zo hebben wij onder andere het podium al mogen delen met: Gerard Joling, Ben Saunders, Belle Perez, Rob van Daal, Leona Filippo (#voiceofholland), Dirk Meeldijk en vele anderen.

De Wild Pianos pianoshow maken er een ècht feest van!

 

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+