but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianobar / Café

but-openbaar-pianobarAlle gasten van uw café of pianobar rondom de piano's, meelallend en zingend met de nieuwste top-40 hits. Of de sterke klassiekers uit de 70's, 80's en 90's. En dan ook zeker niet te vergeten; de beste Nederlandstalige meezingers. De zangers en pianisten van de Wild Pianos show zorgen voor een muzikale avond entertainment van hoog niveau waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Bij de Wild Pianos staan niet alleen de pianisten, maar ook de gasten in het middenpunt van de belangstelling.  Want elke gast kan en mag interactief deelnemen aan de show. Verzoekjes aanvragen, meezingen of zogezegd "de klos zijn" als zij er worden uitgepikt door de muzikanten om deel te nemen aan de show. Elk nummer wordt live gespeeld en is bij geen enkel optreden hetzelfde! Sterker nog; Als de situatie er om vraagt kunnen de mannen ineens het roer omgooien waardoor de hele tent ineens de vogeltjesdans staat te doen.

Kortom; entertainment om je vingers bij af te likken en een staaltje muziek om WILD van te worden. Dat krijg je als je de Wild Piano's een avondje uitnodigd!

Onze piano-act in uw café?

Wilt u een speciale avond organiseren voor uw publiek, of wenst u met regelmaat een piano-act in uw café? Onze pianisten weten als geen ander om de tent op z'n kop te zetten. Inspelend op het publiek en de situatie. Bij regelmatige boekingen zijn er interessante kortingen, en dit geldt in het bijzonder op de dagen zondag tot donderdag.

Onze piano's zijn mobiel, en gemaakt om op locatie geplaatst te worden. Onze piano's zijn wel van een behoorlijk formaat. Het zijn geen kleine meubeltjes die "op een piano" lijken. De ruimte die wij minimaal nodig hebben is 6x3 meter OF 5x4 meter. Daardoor is onze piano-act helaas iets minder geschikt voor de kleinere ruimtes. Maar wist u dat wij ook buiten onze piano-act nog andere show mogelijkheden hebben die wèl in een klein café passen?

Neem zeker even contact met ons op om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Lees verder bij info voor cafe/bar eigenaren voor informatie over de plaatsing en praktische tips voor een piano-act. 

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+