but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianoshow op uw bruiloft

 

bruiloft-entertainmentUw bruiloft wordt pas echt bijzonder met een optreden van de exclusieve piano-act de Wild Pianos. Onze witte pianovleugels stralen al gelijk een exclusiviteit uit die past bij een huwelijk. En uw gasten worden ook bijzonder verrast, ... geen DJ of een bandje, maar een spetterende pianoshow met entertainment, live-muziek, en zang van de beste professionele kwaliteit.

Het begint rustig tijdens de receptie

Een bruiloft begint over het algemeen met een receptie, of met het ontvangen van alle gasten. U wilt uw gasten verwelkomen, de gasten willen elkaar gedag zeggen, en even bijkletsen. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De pianisten spelen lekker in het gehoor liggende muziek maar zullen nog niet direct op de voorgrond treden. Zo kunt u uw gasten op een aangename manier begroeten.

bruiloft-entertainment2De dans openen en daarna feesten

Maar..., het moet een feest worden toch?  Dus lekker de dans openen met de feestvarkens.  En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top40, soul, rock en roll, meezingen.  Alles is mogelijk! Wij hanteren geen vooraf afgesproken repertoire lijsten, maar wij spelen juist in op uw gasten en situaties.

De mannen van de Wild Pianos pianoshow spelen alle soorten muziek en weten uw gasten als geen ander op de vloer te krijgen. En natuurlijk alles live gezongen en gespeeld! Uw gasten mogen zelfs verzoekjes indienen via speciale verzoekkaartjes, die onze pianisten dan graag spelen. (Mits de situatie het toelaat.)

Wensen? Wij denken graag met u mee!

Uw wensen worden vooraf al besproken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze piano-act is zeer flexibel en we zullen ons zo goed mogelijk aanpassen aan uw wensen. Het is tenslotte UW bruiloft. We houden daarbij ook heel goed in de gaten wat het publiek graag horen wil. Daardoor ontstaat er een grandioos feest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Sketches en gastoptredens

Heel vaak zijn er sketches van de gasten.  Geen probleem!  Er is een microfoon beschikbaar.  Het komt vaak voor dat Andy en Berry begeleidend meespelen. Tip: Geef onze contactgegevens aan uw ceremoniemeester. Dan kunnen zij ons benaderen voor informatie of vragen betreffende uw sketches!

Wanneer er nog meer artiesten optreden, dan bieden wij de mogelijkheid om van onze apparatuur gebruik te maken. Neem wel even contact met ons op om onvoorziene verrassingen te voorkomen.

Een onvergetelijke afsluiting van uw huwelijksdag

bruiloft-entertainment1

Natuurlijk een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden! Onze pianisten werken in hun piano-act toe naar een spetterend einde van uw huwelijksdag. Het bruidspaar en hun gasten komen nog eenmaal samen naar de dansvloer om met z'n allen het bruidspaar in het zonnetje te zetten en feestelijk af te sluiten. En wederom... heeft u eigen wensen? Laat het ons gerust weten!

Moet uw bruiloft een exclusief, stijlvol maar zeker ook een knalfeest worden?
Dan is de Wild Piano's pianoshow er voor u!

 

 

bruiloft-entertainment3

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+