but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Pianoshow op uw privefeest

but-privefeest-verjaardagUw verjaardag of jubileumfeest wordt pas echt bijzonder met het piano-entertainment van de Wild Pianos pianoshow. Exlusief, stijlvol, en toch een geweldig feest. Zo wordt uw verjaardagsfeest of jubileumfeest ècht een feestdag. Zeker met het bereiken van de mijlpalen zoals 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar Sarah of Abraham, 60 jaar... de Wild Pianos geven uw feestdag die extra dimensie wat uw dag nòg specialer maakt.

Surprise party - Verrassing!

Vaak komt het voor dat de jarige of jubilaris wordt verrast met een suprise party. Met een smoesje wordt het (nog onwetende) feestvarken naar de feestlocatie gelokt. In de feestzaal zullen de Wild Pianos alle podiumlichten dimmen, het geluid uit, alles donker. Bij binnenkomst blijkt dat alle vrienden en familie aanwezig zijn. De Wild Pianos zetten het podiumlicht vol aan, en de pianisten zullen het 'Lang zal hij/zij leven' lied inzetten, wat iedereen dan luidkeels meezingt. Eén ding weten we zeker, ... we zullen ze verrassen, en wij werken daar graag aan mee!

Het begint rustig

Daarna zullen we wel een tijdje wat rustig aan gaan doen om de jarige/jubilaris van de schrik te laten bekomen. De gasten worden verwelkomt. De jarige-jubilaris ontvangt van alle aanwezige de felicitaties en iedereen wil graag even bijkletsen. Het ligt voor de hand dat de muziek dan niet te luid mag zijn. De pianisten spelen lekker in het gehoor liggende muziek maar zullen nog niet direct op de voorgrond treden.

De dans openen en daarna feesten

dansenMaar..., het moet een feest worden toch?  We zetten het feestvarken even lekker in het zonnetje, waarna ook de dansvloer officieel geopend wordt. En dan... zien waar het eindigt! Dansmuziek, feestmuziek, top40, soul, rock en roll, meezingen.  Alles is mogelijk! Wij hanteren geen vooraf afgesproken repertoire lijsten, maar wij spelen juist in op de gasten en situaties. Dit is piano-entertainment ten top.

De Wild Pianos pianoshow spelen alle soorten muziek en weten uw gasten als geen ander op de vloer te krijgen. En natuurlijk alles live gezongen en gespeeld! Uw gasten mogen zelfs verzoekjes indienen via speciale verzoekkaartjes, die onze pianisten dan graag spelen. (Mits de situatie het toelaat.)

Wensen? Wij denken graag met u mee!

Uw wensen worden vooraf al besproken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In de praktijk zal er rekening gehouden worden met uw wensen. Het is tenslotte UW verjaardag. We houden daarbij ook heel goed in de gaten wat het publiek graag horen wil. Daardoor ontstaat er een grandioos verjaardagsfeest waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Sketches en gastoptredens

Heel vaak zijn er sketches van de gasten.  Geen probleem!  Er is een microfoon beschikbaar.  Het komt vaak voor dat Andy en Berry begeleidend meespelen. Wanneer er nog meer artiesten optreden, dan bieden wij de mogelijkheid om van onze apparatuur gebruik te maken. Neem gerust even contact met ons op voor informatie of vragen betreffende uw sketches of gastoptredens!

Een onvergetelijke afsluiting van uw verjaardag

Natuurlijk een afsluiting die over 50 jaar nog herinnerd moet worden! Onze pianisten werken toe naar een spetterend einde van de feestavond. Iedereen komt nog eenmaal samen naar de dansvloer om met z'n allen feestelijk af te sluiten. En zoals altijd ... heeft u eigen wensen? Laat het ons gerust weten!

Moet het een exclusief, stijlvol maar ook een knalfeest worden?
Dan is de Wild Piano's pianoshow er voor u!

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+