but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Subcategorieën

 • De Wild Pianos in een Café / Club / Bar

  De dueling pianoshow is nog een relatief onbekend concept in Nederland. Daarom willen wij u graag vertellen wat de mogelijkheden en on-mogelijkheden zijn van deze act in uw bar of café. Waar moet men rekening mee houden? Wat verwachten wij van u, en wat verwacht u van de dueling pianoshow?

  Wij hebben voor eigenaren van een café, club of bar, een aantal tips op een rij gezet met betrekking tot de Wild Pianos dueling pianoshow.

 • De Wild Pianos op een festival / feesttent / plein

  De Wild Pianos pianoshow treden vaak op voor een groot publiek, zoals plein optredens, feesttenten, of andere grote evenementen. Er wordt dan wel 'anders' opgetreden dan bijvoorbeeld in een café. Verzoekjes aanvragen door het publiek wordt bijvoorbeeld al wat lastiger als er 1000 man voor ons staat. Ook zal het praten tussendoor een stuk minder zijn dan bij een intiem optreden met 100 man publiek, en zullen de liedjes elkaar sneller opvolgen. Uiteraard entertainen we nog steeds, en is onze muziekkeuze nog steeds gericht op gezelligheid, meezingen en meedansen!

  Wij hebben voor de organisatie van grote(re) evenementen, een aantal tips & facts op een rij gezet met betrekking tot de Wild Pianos dueling pianoshow.

 • Diversen

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+