Informatie Feesttent

Rider

Wij hebben een overzicht samengesteld waarop alle items staan waarmee een organisator rekening mee moet houden met betrekking tot onze pianoshow. Ook wel, een 'rider' genoemd. Bij een boeking dient de inhuurder volledig akkoord te gaan met deze rider, om zo teleurstellingen te voorkomen. Deze 'eisen' hebben vooral te maken met het verplaatsen/vervoer van de piano's en de technische benodigheden.
Download hier onze uitgebreide 'rider' (PDF).

Podium

Het is belangrijk dat de pianoshow voor iedereen goed zichtbaar is zodat iedereen 'meegenomen' wordt in de beleving. In een feesttent is het daarom noodzaak om een podium te hebben. Het benodigd podiumformaat bedraagt 6 meter breed, 3 meter diep. (Zonder de luidspeakers!) De ideale hoogte is plusminus 1 meter.

Bereikbaarheid van het podium voor op- en afbouw

U kent het wel, een feesttent die midden in een weiland staat. Let er dan wel op dat het podium goed bereikbaar dient te zijn voor onze bus. Al onze apparatuur en de piano's zijn voorzien van kleine wielen. Daarom kunnen ze niet over gras, kiezels, of zand vervoerd worden. Kijk ook zeker even in onze rider!

Stroomvoorziening

Een haspel met 230 volt is helaas echt niet genoeg om het geluid, licht en de show op aan te sluiten.
Afhankelijk van de geboekte show is er nodig;

230V/16A - Voor enkel de pianoshow zonder licht en geluid (inprikset)
380V/16A of 2x 230V/16A - Voor de show met een geluidset tot 200 personen
380V/16A of 3x 230V/16A - Voor de show met een geluidset tot 500 personen
380V/32A - Voor de show met een geluidset tot 800 personen

De genoemde stroomgroepen dienen alleen gebruikt te worden voor onze show, dus er mogen geen andere apparaten op aangesloten worden zoals biertaps, koelingen, verlichting, enzovoorts.

Bij eventuele twijfel of vragen, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Beter één keer teveel gevraagd, dan één keer te weinig.

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+