Decor mogelijkheden

Onze pianoshow komt inclusief een achtergrond decor van 6 meter breed en 3 meter hoog. Zo straalt het podium gelijk een "er staat wat te gebeuren" idee uit. Uiteraard kunnen wij het decor alleen plaatsen als er voldoende ruimte beschikbaar is. In overleg met onze klant zullen wij het meest geschikte decor kiezen.

Wij bieden 3 soorten decors

Decordoek-Wildpianos
 

De Wild Pianos decordoek

Dit is onze standaard achtergrond, welke bij bijna elk feest wordt geplaatst. De uitstraling van dit decor is uitnodigend, laagdrempelig en uw gasten krijgen gelijk al een indruk over wat er staat te gebeuren.

Decordoek-sterrendoek

Een luxe theater/sterrendoek

Voor de exclusieve party's waarbij een luxe uitstraling wordt gewenst. Een zwart theaterdoek met twinkelende led-lichtjes.

Decordoek-PianoPiraten

De Piano Piraten decordoek

Dit decor is bijzonder geschikt voor evenementen waarbij het oranje gevoel de boventoon voert. Zoals voetbal events, Koningsdag, Smartlappen- en Piratenfeesten, enzovoorts. De gespeelde muziek zal zich meer focussen op het Nederlandstalig meezing lied.

Opmerking: Uiteraard kunnen wij het decor alleen opbouwen als er voldoende ruimte beschikbaar is. De breedte is variabel tussen 4 en 6 meter, de hoogte is 3 meter. Indien er geen gebruik gemaakt (kan) worden van het decor, heeft dat helaas geen invloed op de prijs.

 

 

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+