but-info-pianobarbut-info-pleinbut-info-feesttentbut-info-privefeest-bruiloft-verjaardagbut-info-zakelijk

Piano Piraten

but-openbaar-piratenfeestDenk aan de inmiddels welbekende dueling pianoshows.
Denk aan de Toppers.
Denk aan de Mega Piraten Feesten.

En denk dan aan... De Piano Piraten!


Een megagezellig Nederlandstalig meezingfeest met twee live bespeelde dueling piano’s. Een aaneenschakeling van bekende Nederlandstalige hits, met als enige doel:  Meezingen - Meedansen - Meefeesten.

Het gekozen repertoire varieert van Hazes, Frans Duyts, Nick & Simon, Jan Smit, Rene Schuurmans, en vele oude NL meezingers, tot aan de laatste Nederlandstalige top40 hits, Drukwerk, De Dijk, Bløf, Surrender, WC-Experience, Rowen Hèze, Apres Ski hits, en af en toe een zijsprongetje naar wat Engelstalige feestklappers.

piano-piraten1-350pxDiegene die onze pianisten/entertainers al aan het werk hebben gezien, weten dat zij als geen ander de tent op z'n kop kunnen zetten. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf. En ondanks dat het 'maar' twee piano's zijn, klinkt het wèl als een volwaardige band, terwijl alles toch live gespeeld en gezongen wordt. En dat zonder midi files of orkestbanden.

Hollandse hit party / Mega piraten festijn

De Piano-Piraten show is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een Hollandse Hit Party/Piratenfestijn waarbij de pianoshow de rode draad is van het evenement, met tussendoor optredens van artiesten. Een geweldige combinatie omdat u de hele avond verzekerd bent van professioneel live-entertainment en de gezellige ambiance optimaal blijft. Ook in een feesttent, braderie, oranjefeesten of een pleinfeest komt deze show bijzonder goed tot zijn recht. Zeker op dagen dat het nationaal voetbal elftal speelt, of tijdens Koningsdag is de Piano Piraten show een bijzonder origineel entertainment produkt!

Hollands decor

Op het podium wordt een groot NL decordoek (6 x 3 meter) geplaatst, zodat de juiste uitstraling van een Hollandse Hit festival gelijk aanwezig is.

Decordoek-PianoPiraten

 

 

Als extra (gratis) service kunnen wij eventueel voor de tape-act artiesten het geluid verzorgen. Wij maken het u als organisator zo gemakkelijk mogelijk.

social-media-facebook  social-media-twitter  social-media-youtube

 

Zoek ons op Google+